Tort palarie

Author: Ana // Category:



Blat de vanilie si crema diplomat cu fructe exotice
Se taie o foaie de blat, se insiropeaza si se pune intr-un bol, peste care se pune crema diplomat in care au fost puse si fructele.
 
Se lasa cateva ore la frigider iar apoi se rastoarna pe un platou.


Se unge cu unt sau cu o marmelada moale  (ca pasta de zahar sa se lipeasca de tort) si se lasa la rece pana pregatim pasta de zahar ptr ornat.

Se orneaza cu flori de pasta de zahar.
 
 
 


3 Responses to "Tort palarie"

Petite Foury Says :
10 iunie 2010, 13:19

Ce super arata! Parca ar fi o palarie adevarata! Felicitari!

Cris Says :
27 ianuarie 2011, 20:47

Foarte fain tortul! Chiar pare atât de real! O să încerc să-i fac și eu mamei, îi plac tare mult pălăriile.

Ana Says :
27 ianuarie 2011, 21:43

Mersi Cris!
Asta e facuta pe la inceputurile mele cu torturile ornate cu pasta.

Trimiteți un comentariu