Reteta preluata de pe culinar de la alina-lili
Ingrediente:
- 3 oua
- 100 gr. zahar
- 250 ml lapte
- 50 ml cafea concentrata
- 10 gr gelatina
- o mana de paiete de cioco alba
- 200 ml frisca
- 25 ml lichior de cafea
- 100 gr. zahar
- 250 ml lapte
- 50 ml cafea concentrata
- 10 gr gelatina
- o mana de paiete de cioco alba
- 200 ml frisca
- 25 ml lichior de cafea
Se pune gelatina la inmuiat in putintel lapte.
Se fierbe la bain marie laptele cu zaharul, ouale batute si cafeaua..
Se fierbe la bain marie laptele cu zaharul, ouale batute si cafeaua..
pana capata consistenta unei smantani...
se adauga gelatina si se amesteca pana la dizolvarea ei, se lasa amestecul la racit
si apoi se adauga frisca batuta si lichiorul.
Se toarna peste blatul de tort si se lasa minin 2 ore la frigider.
0 Responses to "Mousse de cafea"
Trimiteți un comentariu