Ciuperci umplute si rulouri din piept de curcan

Author: Ana // Category:
Ingrediente:
10 ciuperci 
500 gr de piept de curcan

1 ceapa si usturoi
1 rosie
1 ardei gras rosu

frunze de patrunjel 
sare, piper


Procedeu:
Se spala ciuperci si se sterg cu un prosop. Deasemenea se spala si carnea de curcan si se sterge.
Taiem felii lungi subtiri din pieptul de curcan, pentru a face rulorurile. Punem feliile de carne intre folii de plastic si batem carnea ca ptr snitele. Taiem coditele ciupercilor si le tocam mic. Tocam ceapa, usturoiul , patrunjelul si ardeiul. 





Punem putin unt intr-o tigaie incinsa. 


Calim ceapa pana se face aurie, 


adaugam coditele ciupercilor si ardeiul gras.


Le lasam putin pe foc, adaugam rosia decojita taiata cubulete ,  punem sare si piper; dupa ce s-au calit stingem focul si adaugam usturoiul si patrunjelul.


Din aceasta compozitie punem cate putin pe feliile de carne si rulam..


Tot din aceasta compozitie umplem si ciupercutele .
Se pun toate intr-o tava tapetata cu putin unt si se dau la cuptor, pana cand se rumenesc.










0 Responses to "Ciuperci umplute si rulouri din piept de curcan"

Trimiteți un comentariu