Ingrediente:
10 ciuperci
500 gr de piept de curcan
1 ceapa si usturoi
1 rosie
1 ardei gras rosu
frunze de patrunjel
sare, piper
Procedeu:
Se spala ciuperci si se sterg cu un prosop. Deasemenea se spala si carnea de curcan si se sterge.
Taiem felii lungi subtiri din pieptul de curcan, pentru a face rulorurile. Punem feliile de carne intre folii de plastic si batem carnea ca ptr snitele. Taiem coditele ciupercilor si le tocam mic. Tocam ceapa, usturoiul , patrunjelul si ardeiul.
Punem putin unt intr-o tigaie incinsa.
Calim ceapa pana se face aurie,
adaugam coditele ciupercilor si ardeiul gras.
Le lasam putin pe foc, adaugam rosia decojita taiata cubulete , punem sare si piper; dupa ce s-au calit stingem focul si adaugam usturoiul si patrunjelul.
Calim ceapa pana se face aurie,
adaugam coditele ciupercilor si ardeiul gras.
Le lasam putin pe foc, adaugam rosia decojita taiata cubulete , punem sare si piper; dupa ce s-au calit stingem focul si adaugam usturoiul si patrunjelul.
Din aceasta compozitie punem cate putin pe feliile de carne si rulam..
Tot din aceasta compozitie umplem si ciupercutele .
Se pun toate intr-o tava tapetata cu putin unt si se dau la cuptor, pana cand se rumenesc.
0 Responses to "Ciuperci umplute si rulouri din piept de curcan"
Trimiteți un comentariu