Ciulama cu ciuperci si piept de pui

Author: Ana // Category:
 
Ingrediente:
  • 1 piept de pui
  • 250 ml de smantana
  • 500 gr de ciuperci 
  • 1 ceapa mare
  • 1 lingura faina
  • sare, piper, patrunjel





Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita. 
Intre timp se spala ciupercile si se taie. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si ciupercile in cratita , se pune sare si se acopera cu un capac, dand focul mic.
 
  
Puiul se curata de piele, se spala si se taie ( fetele mele vor bucatele micute de carne in mancare asa ca am taiat feliute mici de pui )  le-am calit intr-o tigaie, condimentandu-l cu sare si piper.

Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga si puiul
in cratita si se adauga si smantata amestecata cu faina si se mai lasa 5 minute pe foc.
La sfarsit se adauga patrunjelul.
Deobicei o servim cu mamaliga, dar fetele nu au mai avut rabdare sa o mai fac. :)

0 Responses to "Ciulama cu ciuperci si piept de pui"

Trimiteți un comentariu