Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 250 ml de smantana
- 500 gr de ciuperci
- 1 ceapa mare
- 1 lingura faina
- sare, piper, patrunjel
Se toaca ceapa si se pune la calit intr-o cratita.
Intre timp se spala ciupercile si se taie. Dupa ce se caleste ceapa se adauga si ciupercile in cratita , se pune sare si se acopera cu un capac, dand focul mic.
Puiul se curata de piele, se spala si se taie ( fetele mele vor bucatele micute de carne in mancare asa ca am taiat feliute mici de pui ) le-am calit intr-o tigaie, condimentandu-l cu sare si piper.
Cand ciupercile sunt aproape gata se adauga si puiul
in cratita si se adauga si smantata amestecata cu faina si se mai lasa 5 minute pe foc.
La sfarsit se adauga patrunjelul.
Deobicei o servim cu mamaliga, dar fetele nu au mai avut rabdare sa o mai fac. :)
0 Responses to "Ciulama cu ciuperci si piept de pui"
Trimiteți un comentariu