Se pare ca mai multa lume imi cere magnolii, asa ca trebuie sa le execut.
Blat pufos , insiropat cu suc de portocale , crema de vanilie cu ciocolata alba si cu fructe exotice.
Reteta cremei de vanilie cu ciocolata e preluata de la Lissa .
2 oua,4 lg zahar ,150 g ciocolata alba,400 ml frisca, esenta de vanilie,
2lg zeama de lamaie , bucati de piersica, 10 g gelatina. Ouale si zaharul se pun pe baie de abur ,cand incepe sa se ingroase se adauga ciocolata bucatele. Cand ciocolata e topita se da deoparte si se lasa la racit. Frisca se bate nu foarte tare
se adauga crema de oua si se amesteca
apoi gelatina dizolvata in 3-4 lg de apa, pentru a nu face cocoloase gelatina ,
se adauga crema de oua si se amesteca
apoi gelatina dizolvata in 3-4 lg de apa, pentru a nu face cocoloase gelatina ,
se ia din crema doua lg si se amesteca cu gelatina si apoi cu toata compozitia.
Pentru gust am mai pus vanilie si zeama de lamaie.
Pentru gust am mai pus vanilie si zeama de lamaie.
In loc de zeama de lamaie am pus fructele, printre care a fost si kiwi - si atunci nu mai trebuia sa fie ceva mai acrisor.
ai facut niste flori atat de frumoase !
Multumesc Daniela! :-*
foarte elegant!si interiorul..mmmmmmmmmm!
ffff frumoase florile !
despre interior ce sa-ti zic ? sa mai spun ca salivez iar ? ??:)
Multumesc frumos Mimi si Cellya! :-*