Friptura de miel la cuptor

Author: Ana // Category:
Ingrediente:
- carne de miel (eu am pus o pulpa si o spata + jumatate de muschiulet)
sare, piper, catei de usturoi boaia dulce, cimbru, foi de dafin, 
vin sec rosu + putin otet daca nu e destul de acru si putina apa
Se spala bine carnea si se freaca cu amestecul de mirodenii.

Din apa, vin si otet se face un bait, care se toarna peste carne. Se pun si cateii de usturoi.
Se lasa carnea la macerat cam 12-24 de ore, intorcand-o in tava sa intre bine zeama in ea.

Apoi se pune la cuptor (eu las baitul in tava daca n-a mai ramas mult) , o acopar cu floie de aluminiu la inceput ca sa se inabuse pana e aproape facuta, apoi scot folia ca sa se rumeneasca carnea.

Atentie la infuzia de vin care vine din cuptor. :)
 O sa fiti mult mai zambitoare!

0 Responses to "Friptura de miel la cuptor"

Trimiteți un comentariu