Ingrediente:
• 2 plicuri gelatina
• 4 galbenusuri
• sucul de la o jumatate de lamaie
• 150 g zahar
• 1 pachet zahar vanilinat
• 4 linguri rom (sau 4 picaturi esenta de rom)
• 400 ml frisca
• 500 g branza dulce de vaci
• cate 150 g mandarine si ananas (sau alte fructe)
Inmuiati gelatina in 60 ml de apa .. Amestecati galbenusurile cu sucul de lamaie, zaharul, zaharul vanilinat si romul si bateti-le spuma deasupra unei bai de aburi. Scurgeti gelatina si incorporati-o. Bateti frisca. In amestecul cu galbenusuri incorporati mai intai branza de vaci, apoi frisca. Scurgeti fructele si amestecati-le in compozitie.
• 2 plicuri gelatina
• 4 galbenusuri
• sucul de la o jumatate de lamaie
• 150 g zahar
• 1 pachet zahar vanilinat
• 4 linguri rom (sau 4 picaturi esenta de rom)
• 400 ml frisca
• 500 g branza dulce de vaci
• cate 150 g mandarine si ananas (sau alte fructe)
Inmuiati gelatina in 60 ml de apa .. Amestecati galbenusurile cu sucul de lamaie, zaharul, zaharul vanilinat si romul si bateti-le spuma deasupra unei bai de aburi. Scurgeti gelatina si incorporati-o. Bateti frisca. In amestecul cu galbenusuri incorporati mai intai branza de vaci, apoi frisca. Scurgeti fructele si amestecati-le in compozitie.
0 Responses to "Crema de branza de vaci"
Trimiteți un comentariu