Mousse de visine

Author: Ana // Category:
Ingrediente:
- 250 ml de suc de visine + 400 gr de visine fara samburi (am folosit un borcan cu compot de visine 800 gr 
(se pot folosi si fructe proaspete dar avem nevoie si de suc)
- 250 ml de frsica lichida (eu am pus 300)
- 1 lingura de amidon
- 10 gr de gelatina
- 3-4 linguri de zahar (depinde cat sunt de acre fructele si cat de dulce vreti sa fie crema)

Sucul , zaharul si fructele blenduite se pun intr-o craticioara si se pun pe foc. 

Amidonul se dizolva in 2 lg de suc sau apa si se pune peste acest amestec, care va sta pe foc pana ce compozitia se mai ingroasa. 
Apoi se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. 

In timpul acesta se pune si gelatina la dizolvat in 2 lg de apa rece si se lasa sa se umfle, apoi se adauga compozitiei de mai sus, numai cand aceasta este doar calduta.
Batem frisca si o amestecam cu acest jeleu numai cand este cimplet racit.

0 Responses to "Mousse de visine"

Trimiteți un comentariu