Tort rapid cu blat de biscuiti

Author: Ana // Category:

Pentru ca imi mai ramasese frisca batuta si ciocolata topita, am facut acest desert rapid (care a iesit foarte gustos)
Ptr blatul de sus am sfaramat mai mare cam 300 gr de biscuiti Petite Beure , care i-am inmuiat cu putin lapte, peste care am turnat cam 150 gr de unt topit.  I-am pus intr-o forma de tort, care o tapetasem cu folie alimentara.
Peste acest blat am pus crema ganache de cioco in care am pus visine din visinata. Fetele au vrut sa fac si o budinca de caramel, timp in care am pregatit alti biscuiti sfaramati ptr blatul de jos.
Cum nu mai aveam rabdare, am decis sa tort budinca peste biscuitii sfaramati , apoi i-am pus peste ganache-ul de ciocolata.
Am lasat cam 2 ore, timp in care ele au dormit, apoi l-am ornat cu frisca verde ramasa de la tortul anterior si niste trandafiri facuti din ciocolata.


3 Responses to "Tort rapid cu blat de biscuiti"

felis Says :
14 ianuarie 2011 la 21:43

Ce tort frumos... AI facut si tu ca mine... cu ce ti-a mai ramas... Superb este... Aha... deci asa faci trandafirii .. eu am crezut ca ii desenezi direct pe tort... Felicitari...

Rosita Vargas Says :
20 ianuarie 2011 la 00:44

Torta rápida y rica con ingredientes de primera me encantó y el diseño muy lindo,tentador ,me quedo en tu blog para intercambiar recetas tradicionales ,una bendición encontrame con tu blog ,suerte,abrazos.

Ana Says :
20 ianuarie 2011 la 08:10

Multumesc Felis! As fi desenat direct pe tort.. dar imi cam tremura mana, asa ca pe foaie mai pot corecta.

Rosita Vargas quiero darle las gracias por bellas palabras sobre de mi blog. Besitos!

Trimiteți un comentariu